Katja Lukin levyttää Ann-Christinen kanssa

Pirteää 1960-luvun poppia levyttänyt keminmaalainen Katja Lukin menee tänään studioon suuren esikuvansa Ann-Christinen kanssa.

– Viimeiset viisi vuotta olen pyöritellyt päässä duetto-unelmaa ja viime kesänä uskaltauduin kysymyään Ann-Christineltä. Hän innostui kovasti ja biisejä alettiin miettimään.

– Hän esiintyy Dannyn juhlakonsertissa huomenna Helsingin Musiikkitalolla ja sovittiin samaan ajankohtaan myös levytys. Aika mahtavaa. On niin hieno tyyppikin, hehkuttaa Katja Lukin innoissaan.

Nyt 68-vuotias Ann-Christine kuului 1960-luvulla valovoimaisimpiin naistähtiimme, mutta muutti jo seuraavalla vuosikymmenellä Ruotsiin.

Ensimmäinen levytys oli Lalaika Four Catsin kanssa tasan 50 vuotta sitten. Se oli hänen suurin menestys ja sinkkua myytiin yli 10 000 kappaletta, mutta parhaiten hänet varmasti muistetaan iloisesta euroviisustaan Playboy. Muita hänen hittejään olivat Pata pata, Kun twistataan ja Mennään tanssimaan .

Hän levytti myös Renegadesin ja Johnny Liebkindin kanssa ja keikkaili paljon myös pohjoisessa torniolaisten Paavo Kuljun yhtyeen ja Zakkes Blues Bandin solistina.

Ps. Katja on luvannut kertoa lisää tunnelmiaan Väylän Pyörteelle piakkoin. Jännityksellä jäämme odottamaan!