JUHA TAPION Tornion konsertti myytiin loppuun pikavauhtia

JuhaTapiopress2

Laulajasuosikki Juha Tapion kaksi viikkoa sitten julkaistu  Sinun vuorosi loistaa –albumi ampaisi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja möi muutamassa päivässä kultaa.

Nyt promoottori Markku Köngäs Eventworksistä tiedottaa, että Juha Tapion levynjulkaisukiertueen  ainoa Lapin konsertti  20. marraskuuta  Torniossa Putaan urheiluhallissa on loppuunmyyty.

– Enpä ole ennen moista kokenut. Kuukautta ennen Juha Tapion konserttia kaikki yli tuhat lippua on myyty ennakkoon. Tänäänkin on tullut useita kyselyjä muun muassa eräästä ryhmäkodista ja yrityksestä, joka olisi varannut 80 lippua työntekijöilleen.

– Jatkossakin pyrimme järjestämään  pohjoisen ihmisten iloksi muutaman ison konsertin vuodessa, vaikka meidän avainalue on edelleen lavatekniikan järjestäminen erilaisiin tapahtumiin ja työmäärä jatkuvasti kasvussa, lupaa Köngäs, joka kertoo että viime vuodesta muun muassa jäähalli-kokoisten konserttien määrä on noussut neljästä kahteenkymmeneen ja esimerkiksi kaikissa Rovaniemen Lappi Areenan loppuvuoden suurkonserteissa Eventworks on mukana.

Markku sanoo, että on iloinen heidän puolesta, jotka mahtuvat mukaan Juha Tapion Tornion konserttiin   ja surullinen heidän puolesta, jotka jäivät ilman lippua.

– Tornion konserttia varten  halli on koristeltu niin Juha Tapiota kuulemaan tulleille kuin pikkujouluvieraillekin. Siellä kaikki varmasti viihtyvät, Köngäs takaa.

Yli kahdestakymmenestä Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa-kiertueen  konsertista, Tornio on jo kuudes loppuunmyyty.