Joulupukin kaveri Bam Margera Qstockiin

Amerikkalainen Bam Margera esiintyy yhdessä Fuckface Unstoppable -yhtyeensä kanssa Qstock-festivaalilla Oulun Kuusisaaressa heinäkuun lopulla.

Paremmin kuin muusikkona, Margera tunnetaan maailmalla Jackass ja Viva La Bam -tv-sarjojen tähtenä ja ammattiskeittarina. Hänet tiedetään myös kovaksi Suomi-faniksi ja onpa hän piipahtanut Lapissakin viisi vuotta sitten. Margera kuvasi silloin pohjoisessa hulvatonta seikkailukomediaa  Where the #$&% is Santa? , oppaina Duudsonit ja joulupukin etsimisessä auttoivat myös Andy McCoy ja Ville Valo.

Margeran lisäksi Oulussa Fuckface Unstoppablessa soittaa muun muassa amerikkalaisten cKy ja Guttermouth – punkrockyhtyeiden jäseniä. Kun bändi kävi aiemmin tänä vuonna kiertueella Australiassa, kaikki keikat olivat loppuunmyytyjä.

Qstockin muita uusia kiinnityksiä ovat industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt, surmancorea esittävä Rytmihäiriö, hiphop-ryhmä Eevil Stöö, DJ Kridlokk & Koksukoo, sekä viime vuonna suursuosioon noussut Elokuu.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa HIM, Katatonia (SWE), First Aid Kit (SWE), Kolmas Nainen, Eppu Normaali, J. Karjalainen, Haloo Helsinki!, Pää Kii, Cheek, Shining (NOR), Von Hertzen Brothers, Amorphis, Jukka Poika ja Michael Monroe.

Lipunmyynti alkaa 25. huhtikuuta.