JARKKO HONKASEN & TAIGAN Kaipuun kyyneleitä Kuukauden Levy

taigayhtye

Radioiden musiikkitoimittajat antoivat Kuukauden Levy -tunnustuksen Jarkko Honkanen & Taiga -yhtyeen mainiolle Kaipuun kyyneleitä-albumille. Samat pisteet sai myös Heikki Salon Miljoonasateen Sähköinen Rouva Maa-levy. Kolmanneksi äänestettiin Klamydian ja Vaasan Kaupunginorkesterin Punksinfonia.

Lappilainen laulaja-lauluntekijä Jarkko Honkanen oli tangomarkkinoiden kuningasfinaalissa 2014. Hän keikkailee Taiga-yhtyeen keulilla. Mainittakoon, että bändin rumpali on takavuosien Tenavatähti-kisoista tuttu Matias Sassali, joka laulaa levyllä yhden kappaleen.

Erikoisin veto Honkasen levyllä on Miljoona ruusua, jossa vierailee rap-tähti Talonpoika Lalli. Videolla vierailee muun muassa Kari Väänänen. Albumin nimikappale löytyy myös Mitä Suomi Tanssii-listan sijalta viisi.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

JARKKO HONKANEN
– Sittenkin vain sinä tuot miljoona ruusua, sen jälkeen tulee kaipuun kyyneleitä. Jarkon uusin levy on täynnä hyvää musiikkia.( Ilmari Aikio / Radio Inari)
– Suomalainen käyttömusiikki tehdään nykyään Kehä III:n pohjoispuolella. Jarkko laulaa komeasti ja bändi soittaa tiukasti monipuolisia hittikappaleita aikuiseen makuun. Miljoonan ruusun räppiosuus kyllä hieman ihmetytti. (Reijo Glad / Radio Sandels)

MILJOONASADE
– Yhä on sedät iskussa. (Jussi Häkkilä / Radio Pooki)
– Heikki Salon kynästä irtoaa edelleen ajattelemisen aihetta, ja sävelmät tarttuvat kuin alkuaikojen hitit. Paljon soitettavaa muuallekin kuin Musaan. Hieno paluu. (Pentti Teräväinen / Radio Musa)

KLAMYDIA
– Vaasan veri ei vapise. (Anssi Marttinen / Radio Vaasa)

KUUKAUDEN LEVY / Helmikuu 2016
1. JARKKO HONKANEN & TAIGA – Kaipuun kyyneleitä (pienk.)
MILJOONASADE – Sähköinen Rouva Maa (Sateen ääni)
3. KLAMYDIA FT. VAASAN KAUPUNGIN-ORKESTERI – Punksinfonia (Kråklund)
4. ILPO KAIKKONEN – Hei elämä! (Ilmalaiva)
5. RECKLESS LOVE – IV (Kaiku)
6. OLAVI UUSIVIRTA – Olavi (Johanna)
7. ARI AAPRO & CO -Kiertää pallo radallaan (pienk.)