JARI VESA viihdyttää Radio Suomen aalloilla ensi yön! Soita ja kerro puujalkavitsi!
jarivesa

Jari Vesa (kuva:Yle)

Kaakamon lahja suomalaiselle viihteelle, toimittaja Jari Vesa, on tänään perjantaina 4.11. seurananne Radio Suomessa klo 23.00-04.00.  Hän juontaa yöradion, joka kulkee  Puujalkavitsejä ja huumorimusiikkia– teeman alla.

Mielenkiintoista ohjelmaa; hupia, hulluttelua ja asiaakin on luvassa.

-Mulla on sovittuja vieraita puhelimen päässä ja otan tietysti kuuntelijoiden soittoja vastaan eli puujalkavitsejä voi soittaa suoraan studion numeroon  016-3357401, kehoittaa Jari, joka vetää ensi kertaa koko yön yksikseen.

Aiemmin hän on valvottanut ja hauskuttanut Tommi Reposen kanssa AKK:n (anonyymienkotikiusattujen) spesiaaleilla, joita herrat ovat tehneet kahdesti vuodessa.

-Yritän myös löytää lopullisen totuuden vitsin ja puujalkavitsin eroista. Selvittelen huumoria muun muassa stand upin, imitoinnin, laulujen uudelleen sanoituksen ja vallan kabinettien näkökulmasta, Jari paljastaa ja lupaa, että Lappi ja erityisesti Meri-Lappi on hyvin esillä.

– Tarjolla on valtava määrä puujalkojen kolinaa ja ehkäpä maistiaisia myös Elvis-osastosta, mies heittää.

Pitkän toimittajan uransa aikana Jari Vesa on ehtinyt olla mukana monessakin valtakunnallisessa ohjelmassa,  Elvis-osastosta Jope Ruonansuun ja Tommi Reposen kanssa tuli hitti radiossa ja teeveen puolelta parin vuosikymmenen takaa moni muistaa Lauantaivekkarin ja Riehuva reportteri Kärkkärin.

Tällä hetkellä Anonyymit Kotikiusatut pyörii jo neljättätoista vuotta, eikä loppua näy. Sama koskee Entisten Nuorten Sävellahjaa, jota Jari on ollut juontamassa viitisen vuotta.

-Radio Kemissä on tietenkin päätyö, mutta  arjen härdellin keskellä Enska ja tämmöset spesiaalit ovat mulle suola, sokeri ja jaksamisen eliksiiri ja mikä parasta voin tehdä ohjelmat Kemistä käsin. Kotipesästä Meri-Lapin metropolista, Kaakamosta, ei tarvi kauas lentää, toimittajakonkari iloitsee.