JARI SILLANPÄÄ villitsee tänä kesänä vielä Aavafästeissä ja Suukosken Keitaalla

JariS16Jari Sillanpää pitää yhä kutinsa. Eilen hän villitsi ensimmäisessä IskelmäKesä Rovaniemi-tapahtumassa ja Ounaspaviljongin perjantai oli loppuunmyyty.

Hän saapui helikopterilla. Takana oli jo keikka Kuortaneella ja edessä vielä kolmas esiintyminen Saarijärvellä.

Jari on vuodesta toiseen yleisömangneetti, musiikkifestivaalien odotetuin kotimainen esiintyjä. Sillanpää on saavuttanut Suomessa kaiken, minkä viihdetaiteilija voi.  Viime vuonna hän täytti 50 vuotta.  Hänen karisma puree ja hänen laulunsa riittää yleisölle, mutta entä itselle, riittääkö haasteita, motivaatiota?  Mitä nyt kun Suomen suurimmat stadionit on valloitettu ja poikavuodet ovat ohi?

Elokuun toisella viikolla julkaistaan Helsingin Sanomien musiikkitoimittaja Mari Koppisen kirjoittama kirja Paljaana, jossa Jari kertoo elämästään avoimesti, palaa menneeseen  ja vastaa ylläoleviin kysymyksiin.

Paljaana-kirja ilmestyy (11.8.)  sopivasti Sillanpään seuraavan Lapin keikan alla, joka on  13.8. klo 19.00 Ylitornion keskustassa järjestettävillä, ensimmäisillä Aavafästeillä.

Tapahtuman jälkeen Sillanpää vetää viikon henkeä, todennäköisesti lomailee ja sukuloi  mm. Haaparanta-Luulaja-akselilla ja palaa takaisin parrasvaloihin kesäshownsa ja Men In Black-yhtyeen kera Suukosken Keitaalla, Tervolassa 19.8. klo 22.00.