Jari Sillanpää ensi viikolla Lappiin ja kesällä Kamoon Kaakamoon-tapahtuman pääesiintyjäksi

” Jari Sillanpää on Suomen suosituin ja taitavin viihdyttäjä. Hän on virnuileva veijari – kyllä. Hän on armoitettu showmies – ehdottomasti. Hän täyttää estradit säteilyllään – aina. Hänen tilannetajunsa ja itseironiansa saa konserttiyleisön hurmaantumaan – täydellisesti.

Jari  on konserttien ja keikkojen kuningas ja keisari, mutta siihen ei riitä pelkästään hurmaava persoona, räiskyvä ilo tai sulava lantion liike. Se tärkein näissä hommissa on kuitenkin laulutaito”, kirjoittaa arvostettu musiikkitoimittaja Tarja Närhi Jari Sillanpään kaksi viikkoa sitten ilmestyneen tuplakokoelman Kaikkien Aikojen Parhaat levyvihkossa.

Pohjoisessa tätä kultakurkkua kuullaan ensi viikolla, kun hän  esiintyy 4.4. & 7.4. Ylläksen Äkäshotellissa, 5.4.& 8.4. Levin Kylpylähotelli Levitunturissa, 6.4. Rovaniemen Pohjanhovissa ja 9.4. Saariselän Tunturihotellissa.

Hän kiertää luotto-orkesterinsa meilappilaisen Men In Blackin kanssa, jossa vaikuttavat muun muassa Häggin veljekset Jani-Petteri ja Juhani, jotka ovat olleet järjestämässä kotikonnuilleen kesätapahtumaa Kamoon Kaakamoon-Alapää Soi, jolla on kerätty varoja soittimien hankintaan paikallisten koululaisten käyttöön.

Nyt he ovat saaneet houkuteltua kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman pääesiintyjäksi Jari Sillanpään, joka esiintyy   koko perheelle tarkoitetussa juhlassa 7. heinäkuuta.

Viime kesänä  Kamoon Kaakamoon-tapahtumassa esiintyivät  muun muassa Arja Havakka ja Pentti Hietanen perheineen.

JARI SILLANPÄÄ & MEN IN BLACK