IskelmäKesä Rovaniemi tuo Suomirockin jättiläisen EPPU NORMAALIN viikonloppuna napapiirille

Eput16

 Ensimmäistä kertaa järjestettävä IskelmäKesä Rovaniemi  juhlistaa suomalaista suvea joukolla maamme eturivin artisteja. Aikuiselle yleisölle suunnattu tasokas kaksipäiväinen tapahtuma tuo mukanaan rentoa kesäfiilistä Ounaspaviljongin idyllisiin maisemiin perjantaina ja lauantaina 22.-23. heinäkuuta.

Myös Suomirockin todellinen jättiläinen, Eppu Normaali, saapuu viihdyttämään rovaniemeläisyleisöä antaen samalla maistiaisia siitä mitä tuleman pitää elokuussa. Tämä liki kaksi miljoonaa levyä myynyt Suomen menestynein yhtye täyttää ensi vuonna 40 vuotta ja tekee uransa mittavimman stadionkonsertin loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadiolla lauantaina 6.8.2016.

 Eppujen juhlavuosi huipentuu EPUT -elokuvaan, joka saa ensi-iltansa loppuvuonna. Eppu Normaalin musiikin on kuvailtu olevan ”suomalaisuuden soundtrack”, ja elokuva kertookin tarinoita kappaleiden takaa. Tätä seuratakseen ei tarvitse olla musiikin suurkuluttaja vaan kiinnostunut ihmisyydestä. Tiedossa on musiikin siivittämänä valtavasti sekä koskettavia että käsittämättömiä tarinoita, jotka kerrotaan valkokankaalla.

 – On etuoikeus olla sellaisessa asemassa kaikkien näiden vuosien jälkeen, että meistä toteutetaan elokuva. On kiinnostavaa nähdä ulkopuolisen silmin, että mistä tässä hommassa on oikein kyse. On myös hyvä, että joskus tulee ikuistettua jo melkein unohtuneet tapahtumat ja tarinat. Onneksi ihan kaikkea ei muista, muutoin ei uskaltaisi tulla ensi-iltaan, kommentoi yhtyeen keulahahmo Martti Syrjä.

Myös IskelmäKesä Rovaniemen konsertissa tullaan kuulemaan läpileikkaus Eppu Normaalin pitkästä urasta, joten jos et ehtinyt ostaa lippua Ratinaan, tässä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Suomirockin jättiläinen livenä! 

Myös toinen kansansuosikki, Jari Sillanpää saapuu Rovaniemelle viihdyttämään yleisöä niin lukemattomilla hiteillään kuin veikeällä lavakarismallaan. Kesätapahtumien kysytyimpiin artisteihin lukeutuva Sillanpää saapuu Rovaniemelle helikopterikyydillä, joka kuljettaa kiireisen esiintyjän tapahtumasta toiseen.

 Tapahtuman esiintymisaikataulut:

 Perjantai 22.7. (18.00-02.00)

17.30  Laura Voutilainen
19.00  Jari Sillanpää
21.00  Matti ja Teppo
23.00  Jonne Aaron 

Lauantai 23.7. (18.00-02.00) 

18.00 Neljänsuora
20.00 Finnhittien Kuninkaat – Tapani Kansa, Danny, Frederik
22.00 Ressu ja Jussi
24.00 Eppu Normaali

 1-päivän lippu 39,90e

2-päivän lippu 69,90e

Hinnat sisältävät palvelumaksun ja alv.

Lipunmyynti:

  • Lippupisteen palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti, puh. 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm)
  • Tiketin palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti puh. 0600 1 1616 (1,78e/min + pvm)

Tapahtuman järjestäjä: N.C.D. Production Oy (Himos Festival)