Inga, Elina, Mikko ja Suvi perjantain suosikkiohjelmissa

INGA SÖDER

Lappilaisille riittää kuultavaa, katseltavaa ja jännitettävääkin perjantai-iltana 15.3., sillä pohjoisen ainoa edustaja Inga Söder on mukana the VOICE OF FINLANDin ensimmäisessä suorassa lähetyksessä Turun Logomosta.

 Elastisen tiimiin kuuluva Inga laulaa U2:n biisin One ja ohjelma alkaa Nelosella klo 20.00. Muistakaa äänestää Ingaa, sillä hänen lisäksi Elastisen joukkueesta mukana ovat myös Laura Savio (Try) ja Niina Kähönen (Vision of love) ja kolmikosta yksi tipahtaa.

Sama koskee muitakin tiimejä: Michael Monroe: Gary Revel Jr., Luca Sturniolo  ja  Jone Ullakko  Paula Koivuniemi: Osku Ketola, Toni Savolainen  ja Antti Railio Lauri Tähkä: Dennis Fagerström, Marija  ja Eve Hotti.

Tartu Mikkiin: Mikko Koivulehto, Elina Koivisto, Sami Hintsanen, Jannika B ja Torsten Borg.

Merilappilaisen Grooving High Allstars -bändin solistit Elina Koivisto ja Mikko Koivulehto nähdään TARTU MIKKIIN –ohjelmassa TV2:ssa klo 21.00. He saavat vastaansa nuoret popparit  Jannika Been ja Torsten Borgin.

Debyyttialbuminsa äskettäin julkaissut Jannika B muistetaan Idols- ja X Factor -kisoista. Sittemmin hän otti remmiinsä lahjakkaita muusikoita, perusti oman levymerkin, ja on kiitänyt radioiden soittolistoille sekä levylistojen kärkeen.

Torsten Borg tuli julkisuuteen vain 16-vuotiaana viime kauden Idols-kisan myötä. Hän vakuutti myös levy-yhtiöpomot laulullaan sekä soitollaan, ja ensimmäinen pitkäsoitto julkaistiinkin pikavauhtia.

Tartu Mikkiin-ohjelmassa on luvassa  tuoretta ja tunnettua poppia. Leikkimielinen kisa on musiikin riemulla kuorrutettu heti ensimetreistä alkaen: biisit rullaavat, stemmat soivat ja tanssijalka vipattaa.

Suvi Teräsniska vierailee Yle Radio Suomen PUHELINLANGAT LAULAA-ohjelmassa klo 18.00 alkaen. Yö-tribuutin myötä Suvista on tullut entistäkin suositumpi.

Kuukausi sitten julkaistu Hän tanssi kanssa enkeleiden-levy on saanut loistavan vastaanoton. Parissa viikossa sen myynti ylitti platinarajan eli sitä on myyty yli 20 000 kappaletta. Edelleen albumi on Suomen albumilistan kärkipäässä ja tuplaplatina on vain ajan kysymys.Lisäksi kriitikoilla on ollut pelkästään positiivista sanottavaa levystä. Muun muassa Helsigin Sanomien Mari Koponen kirjoitti: ”Paitsi kunniaa, Teräsniska tekeekin Yölle myös palveluksen. Tribuutti näyttää, että joskus tieltä poikkeaminen kannattaa.”