ILE KALLIO BIG ROCK BAND tähdittää Tornion jäätapahtumaa

IleKallio

Hurriganesin perustajajäsen Ile Kallio palasi rock’n’rollin pariin keväällä 2013 uudella Ile Kallio Big Rock Band-kokoonpanollaan. Vuosi sitten ilmestyi yhtyeen alkuvoimaista bluesrockia sisältävä debyyttialbumi Shook Up ja sen jälkeen pitkin Suomea on kierretty menestyksekkäästi.

Kahdeksanhenkisen bändi sai alkunsa, kun  rumpali Okko Laru ja laulaja Patrik Eriksson soittivat Ilelle ja sanoivat, että sun pitää panna kunnon rokkibändi pystyyn ja siihen pitää saada kunnon torvisektio! Vaatimus oli senverran kova, että järjestettiin istunto. Sen seurauksena syntyi poppoo  Ile Kallio Rock Big Band.

Ilen bändissä vaikuttaa alan luottomiehiä, Okon ja ruotsalaisen Patrikin lisäksi, muun muassa basisti Masa Maijanen ja kosketinsoittaja Puke Kataja. Panu Syrjäsen luotsaama torvisektio tuo musiikkiin tanakkaa lisävoimaa.

19. maaliskuuta Ile Kallion johtama rykmentti vauhdittaa Torniossa viihdekeskus Torandan ICE-tapahtumaa, jossa päivällä Tornionjoen jäällä kohtaavat suomalaiset ja ruotsalaiset jääkiekkolegendat. Leijona-paidassa nähdään muun muassa Jari Kurri, Esa Tikkanen ja Jarmo Myllys.

– Hienoa, että ICE- bileisiin saatiin Hurriganes-legenda ja rockikoni! Luvassa on kaikkien aikojen juhlat  jääkiekko-ottelun ja jääravien päälle, lupaa Torandan kehitysjohtaja Jukka Auraneva.

ILE KALLIO BIG ROCK BAND: Ile Kallio, kitara, Patrik Eriksson, laulu, Okko Laru, rummut, Masa Maijanen, basso, Puke Kataja, koskettimet, Panu Syrjänen, tenorisaksofoni, Mikko Koponen, trumpetti & Markus Holkko, baritonisaksofoni