Heikki Silvennoinen Yle Teemalla (+ muita blueskeikkoja)

Monelta meni varmaan ohi, tammikuussa keskiyön aikaan, ensi kertaa nähty Yle Teeman konsertti Kosketuksessa: Heikki Silvennoinen. Onneksi ohjelma nähdään uusintana ensi sunnuntaina 10.3. klo 22.50.

Pitkän linjan kitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt merkittävänä päivätyön sekä muusikkona että näyttelijänä. Uransa alkupuolelta 1970-1980-luvuilta hänet muistetaan monien legendaaristen yhtyeiden kitaristina ja lauluntekijänä. Suuren yleisön tietoisuuteen Silvennoinen kohosi näyttelijänä 1990-luvun Kummeli-ohjelmissa, joihin hän myös kirjoitti sketsejä ja teki musiikkia.

Akun tehtaalla taltioidussa konsertissa Silvennoinen käy läpi yli 30 vuotta jatkunutta musiikkiuraansa. Heikin vieraana  intiimissä konsertissa on muun  muassa Suomi-bluesin grand old man  Pepe Ahlqvist.

Tunnetusti Silvennoinen on Pallaksen ystävä, joten hänet näkee  teeveen lisäksi kevään kuluessa myös tunturikeskuksissa suksilla, mutta myös blueskitaransa kanssa keikoilla. Levillä hän piipahtaa 27.3 Bar Ihkussa, Ylläksellä 28.3. Selvässä Pyyssä, Saariselällä 29. & 30.3. Kiepissä ja Rovaniemellä 31.3. Uitto Pubissa.

Pepe Ahlqvist puolestaan esiintyy soolona Lapissa 13.3. Ylläksen Kaivohuoneella  ja  14.3. Hotelli Pyhätunturissa, mutta  palaa kolme viikkoa myöhemmin takaisin pohjoiseen Olli Ontrosen mainion Mighty Shittyn kanssa, esiintyen ensin Ylläksen Selvässä Pyyssä 9. & 10.4. ja sitten Meri-Lapissa 11.4. Tornion Pikku Berliinissä ja 12.4. Kemin Ankkurissa.