Hardcore Superstar vihdoin Tornion Tattoo-tapahtumaan!

 Ruotsin kovimpiin rockbändeihin kuuluva Hardcore Superstar saapuu 9. helmikuussa 2013  Tornion Lapland Tattoo Weekendin pääesiintyjäksi. Kolmas kerta toden sanoo, sillä viime vuonna keikka peruuntui aivan kalkkiviivoilla, mutta onneksi saatiin korvaajaksi Sparzanza ja edellisvuonna Mustasch, joten laadun suhteen ei koskaan ole jouduttu kärsimään.

Glam- ja hardrockia paiskova Hardcore Superstar tunnetaan ennen kaikkea erinomaisena live- esiintyjänä. Niinpä räväkän laulajan Jocke Bergin luotsaama bändi on saanut kunnian lämmitellä muun muassa AC/DC:tä, Motörheadia ja Aerosmithiä.

Yhtye on julkaissut seitsemän albumia ja tehnyt samaisen määrän maailmankiertueita. Se on kiertänyt laajasti Eurooppaa, USA:ta, Kanadaa ja Aasiaa.

Heidän albuminsa ovat myyneet moninkertaista kultaa sekä hallinneet listakärkiä ja he ovat myös saaneet Grammis-ehdokkuuksia Ruotsissa. Pari vuotta sitten Hardcore Superstar palkittiin myös vuoden parhaana yhtyeenä Bandit Rock Awardseissa.

Yhtyeen läpimurtohitti oli vuonna 2000 Someone special, jonka jälkeen rokkiklassikoiksi ovat jalostuneet myös We don’t celebrate on sundays, Wild boys, Beg for it ja Bag on your head.

Yhtyeen viimeisin albumi on viime vuodelta The Party Ain’t Over ’til We Say So, jolle on koottu yhtyeen parhaat rallit kymmenen vuoden ajalta.

Uusi Hardcore Superstarin studioalbumi julkaistaan pian Tornion Tattoo-keikan jälkeen ja ennakkopovaukset veikkaavat levystä yhtyeen uran parasta, sillä taustapiruna on häärinyt  Randy Stubb, joka muistetaan Metallican ”mustalta” levyltä.