Eurodance-trio BASIC ELEMENT tanssittaa rajan uudessa vuodessa

HAPPY NEW TWICE – luvassa kaksin verroin uutta vuotta!

BASIC ELEMENT

Tornion ja Haaparannan kaupungit toivottavat kaikki tervetulleeksi uuden vuoden juhlintaan rajalle Victoriantorille. Tänä vuonna Happy New Twice -uudenvuodenjuhlaan liittyviä oheistapahtumia on tarjolla rajan molemmin puolin enemmän kuin aikaisemmin. Lapset on otettu tänä vuonna erityisesti huomioon. Esimerkiksi Haaparannan Folkets Husilla näytetään ilmaiseksi uusi Frozen II -elokuva ruotsiksi dubattuna.

– Ilmaislippuja voi lunastaa Haaparannan kirjastolta ja TornioHaparanda-matkailuinfosta. Se, milloin liput ovat noudettavissa ilmoitetaan myöhemmin. Nopeimmat syövät hitaat, sanoo tapahtumasta vastaava tapahtumatuottaja Antti Smeds Eventworksistä.

– Taikuri Elias Kvist puolestaan esiintyy Lapparilla alkuillasta ja Duudson Activity -puistoon pääsee erityishintaan. Aikuisille taas järjestetään ohjelmaa baareissa ja ravintoloissa Hallituskadun varrella ennen päätapahtumaa, Smeds jatkaa.

Tapahtuma huipentuu perinteiseen tapaan rajalla, Victoriantorilla järjestettävässä uuden vuoden juhlassa, jossa uutta vuotta juhlistetaan tuttuun tapaan kaksi kertaa. Show koostuu musiikista, esityksistä ja ilotulituksista.  

– Puoliltaöin juhlitaan Suomen uutta vuotta, ja tuntia myöhemmin on Ruotsin uuden vuoden vuoro. Voidaan sanoa, että meiltä löytyy uutena vuotena kaksin verroin enemmän tarjontaa muihin kuntiin verrattuna, Smeds kehaisee.

Uuden vuoden musiikkitarjonnasta ja yleisön juhlatunnelmasta vastaa legendaarinen eurodance-ryhmä Basic Element. Kansainvälisen tason tulishown puolestaan järjestää tuliryhmä Uniflow. Tapahtumaa ennen klo 20.30 – 21.30 Park Hotellissa soittaa Freezer ja tapahtuman jälkeen jatkoille voi lähteä joko Tornioon Umpitunneliin (Radio Luxemburg) tai Haaparannan kaupunginhotelliin.

– Olemme rakentaneet ohjelman, joka sopii niin vanhemmille kuin nuoremmille ja uskon, että olemme onnistuneet tavoitteessamme. Odotamme paikalle vähintään saman verran kävijöitä kuin edellisenäkin vuonna, Smeds kertoo.

Ohjelma Victoriantorilla alkaa klo 23.30 Suomen aikaa. Koko ohjelma on nähtävissä osoitteessa www.happynewtwice.com.