ESKO RAHKOSTA muistetaan konserttikiertueella

eskorahkonenviihdeohjelmatSodankyläläislähtöisen Onerva Aikion vetämä Viihdeohjelmat järjestää ensi vuonna eri puolilla Suomea Esko Rahkosen muistokonsertin, jossa solisteina ovat vahvat tulkitsijat Kauko Simonen, Kalle Jussila ja J. Eskelinen. Säestyksestä vastaa Ari Nylundin orkesteri.

Ensimmäinen Esko Rahkosen muistokonsertti järjestetään Järvenpää-talossa 31. maaliskuuta 2017 klo 19.00.

-Puolet lipuista Järvenpään konserttiin on myyty, joten kiinnostusta on. Kaikkia paikkakuntia ei ole vielä vahvistettu, mutta ensi kevät kierretään kuitenkin etelässä ja sitten syksyllä tullaan varmasti Eskon kotiseudulle Tornioon, ehkä Rovaniemellekin, Aikio lupaa.

Esko Rahkosen(1936 – 2007) urahan alkoi hänen tavattua Unto Monosen vuonna 1963 Rovaniemellä. Paria vuotta myöhemmin  hänen läpimurtohittinsä  Syvä kuin meri takasi monen muun tunnetun kappaleen nousun soittolistoille ja ahkera keikkailu suosion monen vuosikymmenen ajaksi.

Esko Rahkosen muistokonserteissa kuullaan tietysti ne kaikkein suurimmat ikivihreät: Syvä kuin meri, Erottamattomat, Pikku syntinen, Kylmää sotaa ja rakkautta ja paljon muuta.

-Esko oli kruunaamaton tangokuningas. Hänen lauluja toivotaan jatkuvasti radioiden toivekonserteissa, joten varmasti kiertue ja kunnianosoitus  hänen ansiokkaalle työlle suomalaisessa viihdemaailmassa on enemmän kuin paikallaan, sanoo hyvin laulajan tuntenut Aikio, joka on saanut taustatuekseen myös, toisen Eskon ystävän, Teuvo Gladin ja hänen vetämän Radio Sandelsin.

Jos ette malta odottaa Esko Rahkosen muistokonsertin pohjoiseen tuloa, maaliskuulle Järvenpään esitykseen lipun (29.50€) saa kätevimmin osoitteesta www.lippu.fi tai Lippupisteen puhelinmyynnistä 0600 900 900 klo 7 – 22 (1,98€/min+pvm).