ELVIS tulee Ouluun, oletko valmis?

ElvisPresleyAn Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians -tuotantoa on laajalti pidetty yhtenä parhaimmista Elvis-tribuuteista ja on todellakin näkemisen arvoinen!  Nyt tämä Euroopassakin täysiä konserttisaleja myynyt show saadaan vihdoin Ouluun. Konsertti pidetään Areenalla lauantaina 7. toukokuuta.

Kiertuekokoonpanossa on mukana Elviksen kanssa työskennelleitä muusikoita, muun muassa rumpali Bob Lanning, joka soitti Elviksen taustabändissä 70-luvun alkupuolella. Hän on mukana myös klassikkoäänityksenä pidetyllä On Stage -February 1970 -levyllä. Keikalla on mukana myös perkussionisti Eddie Graham, joka soitti Las Vegasissa vuodesta 1969 vuoteen 1971 saakka. Hän on nähtävillä vuonna 1970 julkaistulla konserttitallenteella That’s The Way It Is.

Elviksen osuuden esityksessä hoitaa Dwight Icenhower, häntä pidetään yhtenä maailman parhaista Elvis-tulkeista aina ääntä ja ulkonäköä myöten. Hän on myös voittanut The World’s Best Elvis -tittelin kolmena vuonna peräkkäin.

An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians on maailmanluokan konserttikokemus Oulussa. Sen lisäksi, että illan aikana kuullaan laaja kattaus Elviksen rakastetuimpia hittejä, paikalla on myös puhujavieras. Rock’n’rollin kuninkaan turvamiehenä toiminut Dave Hebler kertoo ajastaan Elviksen kanssa.

Esityksen kesto on kaksi tuntia ja siinä on väliaika. Areenan ravintolapalvelut pitävät huolta asiakkaiden viihtymisestä koko illan.

It’s now or Never! Areenan yleisökapasiteetti on rajallinen ja tämän konsertin liput viedään käsistä.

Liput konserttiin myy Ticketmaster Finland (ent. Lippupalvelu).
Ovet avautuvat klo 19:00.

Lippuhinnat:
Show & Dinner 67,50€
Show alk. 35€