Elokuun LAPIN LISTA TOP 5! Kuuntele ja äänestä suosikkiasi!

Elokuun Lapin Lista-ehdokkaat: Harri Kuusijärvi (ylhäällä vas.), CatCat, Jonatan Lahti, Tarja Ylitalo ja Wristshakers

Lapin Lista Top 5ehdokkaat  elokuulle on valittu. Videoita on julkaistu nyt vähemmän. Ihmiset pitävät kesälomaa,  mutta edelleenkin tarjolla on laadukas ja vaihteleva kattaus ympäri pohjoista periferiaa, Lapista ja Tornion Väylän molemmilta rannoilta eli ei mitään rajaa-hengessä; tuoreita levyjulkaisuja,  livepoimintoja ja joukossa silloin tällöin joku ikivihreäkin.

Kätkän sisarukset Virpi ja Katja Ylitorniolta ovat päivittäneet ensimmäisen levytyskappaleensa Chicabum 1990-luvun alusta. CatCatin video on kuvattu kesäisissä maisemissa Naantalissa.

Tornionjoen toiselta puolen Övertorneålta tulee uusi nouseva tähti, muutaman sinkun julkaissut, Jonatan Lahti, jonka isä oli aikoinaan sparraamassa Mataringin edellistä nuorisosuosikkia Markus Fagervallia, hänen alkutaipaleellaan.

Lahdet kuuluvat samaan sukuun Pellon Ylitalojen kanssa ja  Lapin Listan  klassikkopominta on tällä kertaa Matin ja Tepon kirjoittama Muistojen humppa, joka löytyy  Tarja Ylitalon esikoisalbumilta Kerrasta Poikki, joka  julkaistiin 40 vuotta sitten. Levy oli Lapin ensimmäinen kulta-ja platinalevy.

Yhtyeistä, ”haitarin Pekka Pohjolan” Harri Kuusijärven  Koutus tarjoilee Live In Helsinki-levyltään tunnelmapalan Shelter ja pitkän linjan rytmibluespoppoo Wristshakers, Roista niinkuin Harrikin, näyttää miten hienosti boogie Hipshake  kulki viime kesänä  Korpirockissa Oulussa.

Äänestysaikaa 17. elokuuta asti ja voittaja pääsee kisaamaan loppuvuodesta perinteisestä Keksi-musiikkipalkinnosta, joka on Lapin ainoa kevyelle musiikille omistettu huomionosoitus.

KLIKKAA KUVAA, KUUNTELE JA ÄÄNESTÄ  PAINAMALLA NIMIPALKKIA! KIITOS!

[totalpoll id=”23095″]