DIANDRA tuo joulun Rovaniemelle

Diandra2Upeääninen Diandra julkaisi eilen joulualbuminsa Kerran joulukuun aikaan ja oli näkyvästi esillä television monituntisessa Nenäpäivä-keräyksessä, jonka yhteydessä  esitti levyltä laulun Lintu.

Hienot uudet tulkinnat kauneimmista joululauluista sopivat  täydellisesti virittäytymisessä joulun odotuksen tunnelmaan ja uuden levyn myötä Diandraa kuullaan myös kiertueella. Rovaniemen Korundissa hän heittäytyy joulun lumoon 18. marraskuuta klo 19.00.

Diandra kertoo joulun olevan hänelle erittäin tärkeä tapahtuma.

Rakastan joulua, koska silloin saa viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa, syödä hyvää ruokaa, antaa lahjoja, rentoilla sohvalla villasukat jalassa ja kuunnella joululauluja vaikka 24/7. Levyllä ja kiertueella kuultavat joululaulut on mulle ne biisit, jotka tuovat mulle joulufiiliksen.

Kerran joulukuun aikaan-albumin nimikappale on poiminta animaatioelokuvasta Anastasia vuodelta 1997. mutta mukana levyllä on vieläkin klassisempia joululauluja kuten  Oi jouluyö, Varpunen jouluaamuna, Joulun rauhaa, Orpojen joulu  ja Ave Maria.

Huippulahjakas, vasta 21-vuotias  Diandra on Idols-voittaja kolmen vuoden takaa. Hän on tullut tutuksi myös Tähdet, tähdet -sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten sekä kahden oman albumin lisäksi Diandran  ääntä on kuultu muun muassa Mikael Gabrielin, Uniikin ja Cheekin levyillä.