Blueskitaristi ERJA LYYTINEN uuden levyn kanssa helmikuussa Rovaniemelle! Katso sessiovideo!

ErjaLyytinen16Blueskitaristi Erja Lyytinen lähtee jo perinteeksi muodostuneelle Suomen kiertueelle 1. päivänä helmikuuta 2017. Kuukauden mittaisen kiertueen aikana Erja esiintyy kaikkiaan 23:lla paikkakunnalla, joista yksi on Rovaniemi ja paikkana Korundi 13.2.

Kiertueen yhteydessä Erja julkaisee uuden studiolevyn Stolen Hearts. Edellisestä on jo neljä vuotta aikaa. Osin joukkorahoituksella syntynyttä levyään hän luonnehtii seuraavasti:

“ Minulla oli etuoikeus ja kunnia levyttää the State of The Ark-studiolla Lontoossa loistavan tuottajan Chris Kimseyn kanssa. Hän on työskennellyt suurten nimien muun muassa suosikkieni Led Zeppelinin, Duran Duranin, B.B.Kingin ja Rory Gallagherin kanssa.

Levyn tekeminen oli järjettömän hieno, mutta myös raskas prosessi, ja siihen sisältyi paljon henkilökohtaisia tuntemuksia.

En malta odottaa, että pääsen soittamaan biisejä livenä. Niissä on paljon rankkoja aiheita, mutta myös toivoa ja iloa ja paljon kitarasooloja kitaramusan ystäville. Osaa kappaleista on testattu ulkomaan kiertueilla ja palaute on ollut hyvin positiivista. ”