Blues-Finland.com: SLIM BUTLER jännittää Floridassa, pääseekö Suomeen keikoille

Slim Butler & The Slimcuts

Lapin menestynein bluesmuusikko Slim Butler (Jarmo Puhakka) on asunut kohta vuoden Floridassa. Suomessa moneen kertaan palkittujen levyjen Inner Blues, Bad Intention ja Big Freeze jälkeen hän matkasi haistelemaan uusia tuulia Amerikkaan, joka on ollut  hänelle aina kuin toinen koti. Slim on  opiskellut jenkeissä ja kun hän veti legendaarista Roots ` N River Blues-festivaalia Rovaniemellä, hän kävi  vuosittain siellä kuuntelemassa ja buukkaamassa esiintyjiä.

Tällä hetkellä korona koettelee kovalla kädellä Amerikkaa ja Blues-Finland.comin Pasi Tuomiselle  Slim Butler kertoo, että hän odottelee jännityksellä miten äijän käy. Rovaniemen seudulle on sovittu nimittäin neljä keikkaa ajalle 14.-16.8. ja Suomeen pitää päästä viimeistään ensi viikolla, että kahden viikon karanteenin ehtii hoitaa alta pois.

Koronaviruspandemian vuoksi monta mutkaa on vielä  matkassa, mutta Slim on toiveikas Suomeen matkustamisesta ja palaamisesta pitemmäksikin aikaa.

-Floridassa alkaa jo olemaan kuumottavat oltavat, hän myöntää.

Suomessa Butleria odottaa  luottobändi Slimcuts ja ammattimiehet Jartsa Karvonen, Harri Raudaskoski ja Mikko Löytty, joten musisoinnin suhteen hänellä ei ole huolta.

Keikat ovat 14.8. Porokarin kylätilalla (klo 18), 15.8. Rovaniemen Hemingwayssä (klo 15) ja Viirin seurantalolla (klo 18) ja 16.8. Narkauksen kylätalolla (klo 18).