Beth Hart ja Nightwish Pohjois-Norjaan

http://www.youtube.com/watch?v=8oPa-bRKtsc

Beth Hart

Midnattrocken pidetään 11.- 14. heinäkuuta Lakselvissä, Pohjois-Norjassa. Erityisesti pohjoisimmassa Lapissa asuville festivaali on sopivan matkan päässä, sillä esimerkiksi Ivalosta Lakselviin on vähän yli 200 kilometriä.

Suositussa Midnattrocken- tapahtumassa esiintyy pääosin norjalaisia artisteja, mutta viime vuosina yhä useammin myös kansainvälisiä nimibändejä kuten Deep Purple tai Status Quo.

Ensi kesäksi festivaaleille on buukattu, sielukasta bluesrockia laulava Beth Hart. Hänet tunnetaan yhdessä Joe Bonamassan kanssa tekemästään albumista Don`t Explain ja yhteistyöstään Slashin, Les Paulin ja Neal Schonin kanssa(x- Santana, x-Journey). Hänen läpimurtonsa tapahtui laululla LA Song( Out of this town) ja tänään hän on ajankohtainen laululla ja albumilla Bang bang boom boom

Nightwish

Meidän Nightwishimme tekee ainoan Norjan keikkansa tänä vuonna Lakselvissä. Suomessahan yhtye esiintyy useammallakin festivaalilla  päättäen maailmankiertueensa Vuokattiin. Sotkamon Syke-tapahtumassa yhtye esiintyy  20.7. yhdessä Eläkeläisten, Amorphiksen, Kotiteollisuuden ja Turmion Kätilöiden kannssa.

– Nightwish on yhtye, jota meiltä yleisö on paljon toivonut. Olemme yrittäneet saada heitä tänne useita vuosia.

– Olemme erittäin iloisia, että heidän tulonsa on vihdoin varmistunut ja voin taata, että tulossa on ilmiömäinen show, jonkamoista ei ole ennen Napapiirin pohjoispuolella nähty, Midnattrockenin promoottori Stig Grøtta vakuuttaa.

Muita festivaalin varmistuneita  ovat Iiris Virosta, Republica Englannista ja norjalaiset Bergtatt, Staut, El Cuero ja Erik og Kriss.