ARJA SIPOLA tähdittää entisten nuorten LAIVAKANGAS RÄJÄHTÄÄ-musiikkitapahtumaa

ArjaSipola2011sinkku+

Hevos-ja musiikkimies henkeen ja vereen, Kalle Kantola, järjestää 8. elokuuta (klo 20 – 01) entisille nuorille musiikkitapahtuman, joka on saanut nimekseen Laivakangas räjähtää!. Se pidetään Laivakankaan raviradan tiloissa Torniossa.

– Yritetään saada nuoruuttaan 1960-1970-luvuilla eläneet jalkeille ja pitämään hauskaa. Musiikkia on luvassa humpasta rockiin, eikä rahasteta, sillä piletti maksaa vain kympin, Kalle mainostaa ja kertoo, että kaikkien lipun ostaneiden  kesken arvotaan vielä kahden hengen VIP- paketti Laivakankaan raveihin 2015.

– Meillä on Laivakankaalla loistavat puitteet. Ravintolassa voi ruokailla ja pubi on auki. Tanssitilaa on satoja neliöitä, joten tila ei lopu kesken.

Itse Kalle Kantola muistetaan muun muassa 1960-ja 1970-lukujen bändeistä Wild Things, Bornos ja Kalle Kustaa, joista viimemainitun urkurina illan isäntää myös kuullaan.

Tulonsa Laivakangas- tapahtumaan ovat vahvistaneet myös tangokuningatar  Arja Sipola, Tuomo Salmi,  Kalevi Dunderin tanssiorkesteri, Jouko ”Jokke” Knuutinen, Amarillo ja Pohjola Humppa.

-Tulee tosi kovat bileet, Kalle uskoo ja toivottaa kaikki tervetulleiksi ja toivoo, että merilappilaiset entisten nuorten facebook-ryhmät panevat sanan kiertämään.

PS. Vesivahingon vuoksi Laivakangas räjähtää-musiikkitapahtuma siirtyy kevääseen 2016

Lisätietoja tapahtumasta saa puhelimitse Kallelta 040 4847401 tai e-mailillä kalle.kantola4@gmail.com.