ARCHIE: Fiilistellen ja löylytellen kesää kohti
KukkolafNinaNuMattiNorlin3

Kukkolaforssenilla Nina Nu ja Matti Norlin

ArchiekommenttiPäivänä muutamana huomasin, että hyvä mieli tulee pienistä, hulluistakin asioista.

SaraSieppi3

Sara Sieppi

Luin lehdestä, että Sara Sieppi oli saanut  töitä. Ilahduin ja onnittelin häntä!  Kaikki Suomen reality-sarjat läpikäynyt Alatornion Pirkkojakin edustanut entinen suunnistaja  pääsee juontamaan Nelosen syksyn tv-satsausta Paratiisihotelli-sarjaa, jonka ruotsalaisversiosta Ruotsin prinssi Carl Philip bongasi ensi kertaa tulevan puolisonsa Sofian. Toivotaan, että Torniokin huomaa nyt vihdoin oman Miss Suomensa  ja palkkaa matkailumessujen vetonaulaksi.

Samaan aikaan, kun Carl Philip vei Sofiansa vihille viime lauantainana, päätin tarkistaa onko ruoho vihreämpää rajan toisella puolen, Haaparannalla. Piipahdin parissakin musiikkitilaisuudessa ja harvoin on vastaanotto ollut niin kuninkaallinen. Toiseen pyydettiin peremmälle,  tuotiin tuoli alle  ja toiseen oli tarjolla  Limousine-kuljetus.

Svante Spolanderin valtakunnassa Kukkolaforssenilla juhli sauna-akatemia. Vastalla löi tahtia Löylyä lissää-hengessä saunalaulujen tulkki Nina Nu yhdessä swengaavan jouhikonsoittajan, Matti Norlinin kanssa. Tuttuja kansanlauluja puoliksi suomeksi ja puoleksi ruotsiksi kuultiin ja julkaistiin levy Kom in i bastun!.

PondeNorthF1Jos oli iloinen ja rento meininki Kukkolassa, naurunremahduksia kuului  myös  vanhan Domuksen kulmalla ensimmäisellä Ponde North Rock-festivaalilla. Ilta oli vielä nuori, kun kävin, mutta illan vanhetessa porukkaa kertyi jo mukavat 500. Hyvä alku festivaalille. Kertoivat, että Nordmanin Burn It To The Groundin keikka oli kovin, itse tsekkasin vain  Smash Into Pieces-bändin.

Tango15markku1

Markku Ketola

Kiire oli kuningaskunnasta seuraamaan, miten käy ” meän oman prinssin”  Markku Ketolan matka Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaaliin. Harmaapukuisten joukossa, mies oli edukseen ja hän hoiti homman tyylikkäästi rutiinilla. Toivotaan, että Markku kruunataan kuninkaaksi ja saa näin ennenaikaisen 50-vuotislahjan!

TarjaNarhiPieniä ilonaiheita löytyy, jotka lämmittävät. Henkilökohtaisella tasolla mukavimmalta tuntui muutama viikko sitten, kun Tarja Närhi soitti Radio Suomen Iskelmäradion aluksi Vuokko Hepo-ojan laulun Jopas nyt ja esittely oli suoraan ensimmäisestä Poppi Väylän pyörtheistä-kirjastani.

Aurinkoista kesää kaikille!