ANTTI TUISKU otetaan nyt vakavasti

AnttiTuiskuPetoRovaniemeläinen Antti Tuisku sai vihdoin niskalenkin arvostetuimmista musiikkimedioista. Toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbumi En kommentoi oli arvostelumenestys, ja se vakuutti muun muassa  Helsingin Sanomat, joka listasi sen  yhdeksi vuoden parhaista levyistä.

Syksyllä Antti ihastutti katsojia myös Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa muun muassa tulkinnallaan Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa.

23. huhtikuuta 2016 Antti toteuttaa suuren haaveensa, ison oman konsertin. Silloin nähdään hänen Peto Show Helsingin Hartwall Arenalla.    

Popsuosikki haluaa seurata Madonnan ja Michael Jacksonin jalanjälkiä, joiden musiikin parissa hän kasvoi  ja  ihaili heidän esiintymisiään VHS-kaseteilta.

– Peto Show’ta lähden tekemään sillä ajatuksella, että jos Madonna näkisi sen hän miettisi, että ei vitsi, miekin haluan tehdä homman tuolla lailla. Haluan tuottaa ihmisille sekä musiikillisia että visuaalisia elämyksiä ja Hartwall Arenalla tullaan huhtikuussa näkemään todellinen spektaakkeli, Antti lupaa.

Antin En kommentoi-albumi on ollut myös melkomoinen myyntimenestys. Se on jo saanut platinaa, samoin kuin levyn ensisingle Peto on irti ja jättihitti Keinutaan feat.VilleGalle. Levyltä on julkaistu myös sinkut Blaablaa (En kuule sanaakaan)ja Hiton pelkuri.

 Liput Antti Tuiskun Hartwall Arenan Peto Show`hun ovat myynnissä lippu.fissä keskiviikkona 16.12. klo 9.00 alkaen.

PS. Alla oleva Keinutaan on tämän vuoden katsotuin kotimainen musiikkivideo yli 4,5 miljoonalla katsomiskerralla!