80-vuotta täyttävältä LEONARD COHENilta albumi syyskuussa

CohenKuuntele ensimmäinen single Almost Like The Blues tästä

SIELTÄ TÄÄLTÄ Leonard Cohen on laulaja, lauluntekijä, runoilija, novelisti ja artisti kenen jo kuusi vuosikymmentä jatkunut ura on koskettanut miljoonia ihmisiä. Syyskuun 21. päivä 80 vuotta täyttävä taiteilija julkaisee uuden studioalbumin ”Popular Problems”  ja ensimmäinen single ”Almost Like the Blues” julkaistiin myös tänään ja saatavilla albumin ennakkotilauksen yhteydessä iTunesista.  ”Popular Problems” julkaistaan Suomessa perjantaina 19. syyskuuta.

Popular Problems on Cohenin 13. studioalbumi. Uudella levyllä on yhdeksän kappaletta ja taiteilijan kuuluisa basso soi matalammalla kuin koskaan levyn syvällisten sanoitusten lomassa. Popular Problems–albumia Cohen työsti yhdessä säveltäjä Patrick Leonardin kanssa. Patrick  on albumin tuottaja ja levyn miksaajana toimi Jesse E. String ja Bill Bottrell.

Yet again, Leonard Cohen has broken musical boundaries with new creative inspiration. These nine new songs are simply sublime and innovative with a unique spirit. We’re absolutely thrilled and honored to celebrate this milestone with him”, kertoo Columbia Recordsin johtaja Rob Stringer.

Popular Problems Tracklisting:

1. Slow

2. Almost Like The Blues

3. Samson In New Orleans

4. A Street

5. Did I Ever Love You

6. My Oh My

7. Nevermind

8. Born In Chains

9. You Got Me Singing

Leonard Cohen palasi konserttilavoille vuonna 2008 on konsertoinut ympäri maailmaa aina viime vuoteen asti. Kiertue kävi 31 maassa sisältäen 470 konserttia, jotka näki ja koki yli neljä miljoonaa fania.